Τα κριτήρια της τράπεζας

Όταν η τράπεζα δέχεται αίτηση για δάνειο το εξετάζει σε 2 φάσεις.

Προέγκριση
Σε αυτό το στάδιο εξετάζεται κυρίως το εισόδημά σου σε σχέση με το ποσό του δανείου κ τη διάρκεια που θες. Το εισόδημά σου αποδεικνύεται από τα εκκαθαριστικά κ μόνο, οπότε «συμφέρει» 1-2 χρόνια πριν πάρεις δάνειο να είσαι τίμιος στη δήλωσή σου! Στην περίπτωση των ελευθ. επαγγελματιών κάποιες τράπεζες δέχονται την πιθανότητα φοροδιαφυγής (lol!) κ συνυπολογίζουν ένα ποσοστό πάνω από ό,τι λέει το εκκαθαριστικό. Αυτό που εξετάζει η τράπεζα είναι το ποσό που θα δίνεις το χρόνο σε δόσεις (εξαρτάται από το ποσό που ζητάς κ τη διάρκεια του δανείου) να μην ξεπερνάει το 40% του εισοδήματός σου. Κάποιες τράπεζες εφαρμόζουν αυτήν την οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος ευλαβικά, κάποιες λιγότερο κ μπορεί να φτάσει η αναλογία κοντά στο 50%. Να ξέρεις όμως πως εάν η αναλογία ξεπερνά το 50% είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις το δάνειο όπως το θες χωρίς να μπει εγγυητής. Κατά την προέγκριση η τράπεζα εξετάζει εάν έχεις άλλα δάνεια στο όνομά σου μέσω του Τειρεσία. Από αυτά βλέπει εάν

Η απάντηση στην αίτηση της προέγκρισης είναι θετική, αρνητική ή (σε κάποιες περιπτώσεις) μια αντιπρόταση της τράπεζας όσον αφορά τους όρους. Δηλ. εάν ζητήσεις 100K για 10 χρόνια κ η δόση βγαίνει πολύ μεγάλη η τράπεζα μπορεί να σου απαντήσει «σου δίνω 100k για 30χρ» ή «για 10χρ σου δίνω έως 50k». Το αν θα υπάρξει αντιπρόταση ή απλώς απόρριψη εξαρτάται από την τράπεζα κ δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Σε κάποιες τράπεζες η προέγκριση έρχεται από τα κεντρικά ενώ σε κάποια άλλα η προέγκριση είναι απλώς το ΟΚ του αρμόδιου υπαλλήλου στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή. Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι της απάντησης προέγκρισης για κυμαινόμενα δάνεια είναι το ποσό του spread, δηλ. πόσο θα είναι το τελικό επιτόκιο. Προφανώς κ όσο μικρότερο spread τόσο το καλύτερο. Το spread μικραίνει όσο περισσότερα εισοδήματα έχει κάποιος ή όσο μικρότερο είναι το ποσοστό δανειοδότησης, καθώς τότε η τράπεζα έχει μικρότερο κίνδυνο να της μείνει στο χέρι ένα ακίνητο με αξία μικρότερη του δανείου.
Τέλος, ένας άλλος παράγοντας που μπαίνει στην εξίσωση όσον αφορά τη διάρκεια του δανείου είναι η ηλικία σου. Οι περισσότερες τράπεζες έχουν ως μέγιστη «ωφέλιμη» ηλικία τα 70 χρόνια (κάποιες λιγότερο, κάποιες περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι η ηλικία σου συν τη διάρκεια του δανείου που ζητάς δεν μπορεί να μας κάνει πάνω από 70.
Η προέγκριση είναι σαν μία προσφορά από την τράπεζα αλλά όχι δεσμευτική. Δηλ. εάν η αξία του ακινήτου εκτιμηθεί λιγότερο (δες πιο κάτω) ή αλλάξουν τα επιτόκια, έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους μέχρι την υπογραφή (όπως μου έτυχε έμένα). Γενικά, εάν από την προέγκριση μέχρι την υπογραφή το βλέπεις να μεσολαβεί πάνω από 1,5 μήνας, μαλλον η προέγκριση είναι άκυρη όσον αφορά τους όρους.

Έγκριση
Σε αυτό το στάδιο έχεις καταλήξει σε μία τράπεζα από την οποία έχεις πάρει προέγκριση κ ξεκινάς για υπογραφή συμβολαίου. Η τράπεζα στέλνει ένα μηχανικό στο σπίτι να το δει κ να εκτιμήσει την εμπορική του αξία. Από την απάντηση του μηχανικού εξαρτώνται πολλά καθώς εάν το εκτιμήσει πιο κάτω από όσο το αγοράζεις, τότε η προσφορά της προέγκρισης μπορεί να πάψει να ισχύει ή να αλλάξει (π.χ. μεγαλύτερο spread, μικρότερο ποσό δανείου). Όταν συμφωνηθεί το τελικό ποσό κ οι όροι, πάει ένας δικηγόρος της τράπεζας στο υποθηκοφυλακείο για να ελέγξει το σπίτι εάν είναι καθαρό από βάρη, δηλ. εάν κάποιος στο παρελθόν χρώσταγε κ ξαφνικά εμφανιστεί από το πουθενά κάποιος κ το διεκδικεί. Λέγοντας ακίνητο δεν εννοώ μόνο το διαμέρισμα, αλλά το οικόπεδο. Εάν σε κάποιον ανήκει το οικόπεδο, σε αυτόν ανήκουν κ τα διαμερίσματα. Εάν οι τίτλοι είναι εντάξει, τότε το δάνειο εγκρίνεται κ προχωράει η υπογραφή.

Advertisements

166 Σχόλια »

 1. Ανώνυμος said,

  να ρωτήσω εαν γνωρίζεται, κάποιος εργολάβος μου ανέφερε για κάποια στεγαστικά δάνεια τα οποία τα πέρνουν οι ίδιοι και στου πουλάνε το σπίτι μαζί με το δάνειο κ οταν υπογράφεις περνάνε οι τίτλοι στην τράπεζα εωσότου το ξεχρεώσεις οπουυ περνάνε σε σενα.Ισχύει κάτι τέτειο?είναι δηλ. εφικτό? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

  • perissos said,

   «Σου πουλάνε το σπίτι μαζί με το δάνειο»;;
   Δε νομίζω να υπάρχουν αυτά.
   Το να ανήκουν οι τίτλοι σε 3ο, να ξεπληρώνεις κ στο τέλος να περνάνε σε εσένα… χμμ, νομίζω σου περιέγραφε το «leasing» κ μάλλον δεν είναι επιλογή στην περίπτωση ιδιωτών.
   Ο επαγγελματίας έχει τις δόσεις του leasing αφορολόγητες κ το ακίνητο δεν είναι ενεργητικό στα βιβλία του, ο ιδιώτης όμως δεν έχει κανένα όφελος.

  • Mr Anderson said,

   Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας στο gerradloanfirm30@gmail.com

 2. Ανώνυμος said,

  na rotiso boro na paro aftokiniti stin germania ke na to pliroso meso elada me dosis

 3. Ανώνυμος said,

  eno na to paro me dosi stin germania ego pou meno elada thelo na ksero an ginete na to pliroso edo elada to mina diladi

 4. Ανδρέας said,

  έχω 22.000 εισόδημα, δεν χρωστάω πουθενά και όμως οι τράπεζες δεν μου δίνουν πάνω από 10.ooo ενώ ζητάω 15.000
  (Ανδρέας)

  • Nikos said,

   Ανδρέα, μήπως έχεις κάποιο άλλο δάνειο; Τι δάνειο προσπαθείς να πάρεις στεγαστικό; Είσαι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας;

  • Ανώνυμος said,

   Μήπως είσαι ναυτικός

  • yang chen said,

   Σας βοηθώ, επικοινωνήστε μαζί μου και ευχαριστήστε ξανά … EMAIL: formaxcreditcompany@gmail.com

 5. Δημητρης said,

  έχω εισόδημα 25 000 με 30 000 τι στεγαστικό μπορώ να πάρω;
  έχω κεφαλαίο κίνησης 40 000 ως ελεύθερος επαγγελματίας

  • Ανώνυμος said,

   Συνεχίζεις έτσι????σας δε ντρεπεσαι

  • yang chen said,

   Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο; επικοινωνήστε μαζί μου και ευχαριστήστε ξανά … EMAIL: formaxcreditcompany@gmail.com

  • Randy Mccoy said,

   Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτόκιο 2%.
   Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είστε σε οποιαδήποτε οικονομική κρίση ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε κεφαλαιακές υπηρεσίες από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από την εταιρεία μας. Η οργάνωσή μας έχει κατορθώσει να προσφέρει οικονομικά σε πολλές ιδιωτικές εταιρείες και οργανισμούς. Η λήψη του δανείου από αυτή την εταιρεία επενδύσεων δανείου είναι 100% Εξασφαλίζεται και η νομιμότητα αυτής της συναλλαγής είναι 100% εγγυημένη. προσφέρουμε γρήγορο και ευνοϊκό δάνειο με το χαμηλότερο ποσοστό 2% με διάρκεια από 1 έως 20 χρόνια. εάν χρειάζεστε ευγενική απάντηση δανείου για περισσότερες λεπτομέρειες.
   email: bigriglending@outlook.com
   whatsapp: +16029319226
   Κ. Randy Mccoy

   • Ανώνυμος said,

    Πιπεs(pipes)

 6. Ανώνυμος said,

  παιρνω τον βασικο μισθω για ατομα κατω τον 25 δηλαδη 500 ειμαι 24 ετων ..τι δανειο θα μπορουσα να παρω??/

 7. kwstas said,

  ama vgazw esodima 8-9 xiliarika kai thelo danio 5 xiliarika tha mou to dosoune efkola?

 8. Ανώνυμος said,

  Καλησπέρα, εχω μηνιαιο εισοδημα 4.500 και θελω να παρω φοιτητικο δανειο για τουλαχιστον δυο χρονια, θα μου δωσουν?

 9. ΕΥΑΝΘ. ΤΟΥΜΠΟΥ said,

  εχει δανειο ο συζηγος για το σπιτι του περιπου 90 χιλι.και ειμαι εγγυητρια..στη πειραιως..μηπως δεν εβαλε το σπιτι υποθηκη?αν το εβαζε γιατι ειμαι εγγυητης(τα δανεια ειναι 2ξεχωριστα για το ιδιο σπιτι)μηπως εχει υποθηκευτη και δικο μου ακινητο …τι πρεπει να κανω

 10. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ said,

  ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ 7950 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 3000 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;

 11. ΜΑΡΙΑ said,

  γεια σας ενδιαφερομαστε με το σύζυγο να πάρουμε ενα στεγαστικό δάνειο ,ο σύζυγος ειναι πόντιος οι δικοί του πρόλαβαν και πήραν το δάνειο των παλλινοστουντων ,γνωρίζετε αν υπάρχει κατι τέτοιο ακόμα ή έστω κάτι από οεκ με ευνοϊκότερους όρους? επίσης γνωρίζετε εαν υπάρχει 100% χρηματοδοτηση του στεγαστικού?

 12. Στέφανος said,

  Γειά σας είμαι δημόσιος υπάλληλος 24 χρονών με 13.200 ετήσιο καθαρό! Μπορώ να πάρω 8000 ευρώ δάνειο για αυτοκίνητο…δέν έχω άλλα δάνεια..

  • ο Αυτός said,

   Ρε κωλόβυσμα της κακιάς ώρας, πως γίνεται 24 χρονών τσουτσέκι να έχεις χωθεί στο δημόσιο και να καθαρίζεις και 13 χιλιαρικάκια; Θες και δάνειο; Έλα να πάρεις μια τρίχα από τις @ρχιδάρες μου!

   • Ανώνυμος said,

    Αστυνομικός είμαι ρε κομπλεξάρα!! Χαλάρωσε!! Το πήρα τελικά για να μην αναρωτιέσαι!!! Φιλάκια!!!

   • Βάγγος said,

    Όσα δεν ποια είναι η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…αν είσαι μάγκας βγάλε και εσύ τόσα μην κράζεις τους αλλους

  • giannis said,

   αν επιτρεπεται απο ποια τραπεζα καταφερες και εβγαλες δανειο και τι δανειο?

  • Τρυφωνας said,

   Συνάδελφε απο που πηρες το δάνειο;;

  • Είμαι δανειστής ιδιωτικού δανείου, είναι πλήρως εγγεγραμμένος και αδειοδοτημένος, δίνω το καλύτερο δάνειο στον πελάτη μου με πολύ βολικό ρυθμό. Το επιτόκιο αυτού του δανείου είναι 3%. Δάνεια σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια κλπ. Σας καλύπτουμε μόνο σοβαροί και γνήσιοι άνθρωποι, χωρίς ποινές πρόωρης εξόφλησης το οικονομικό σας σκορ, μόνο ένα έγκυρο αναγνωριστικό, διεύθυνση κατοικίας και θα εγκριθεί ένα δάνειο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: Email: Nilssenfinanciallink@mail.com

 13. Antwnhs said,

  Kalhspera … exw forologiko 7200 den xrwstaw se kamia trapeza .. einai i proti fwra pou thelw na parw ena danei ipsous 1500euro ergazome se Viomixania pou kataskevazei Mpataries .. 3erei kanenas an mpwro na parw kapoio daneio kai apo poia trapeza??

 14. ioannismichaelgr@hotmail.com said,

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια γρήγορη και επείγουσα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο του 0,2% σε μηνιαία βάση. προσφέρουμε προσωπικές, της εταιρείας και των επιχειρηματικών δανείων σε σοβαρά άτομα και να συνεργαστούν φορείς σε σοβαρή ανάγκη. βιασύνη!!! ισχύουν τώρα και μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: ioannismichaelgr@hotmail.com

 15. Mcelroy michael said,

  Δίνω εξασφαλίσεων και τα δάνεια μη εξασφαλίσεων με ένα ποσό εύρους των $ 3.000 δολάρια για $ 10.000.000 δολάρια. Αν θέλετε ένα δάνειο και έχετε μια κακή πίστωση, δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: KASlendings_orgconsultant@live.com

 16. Administración said,

  Γεια σου κ / κ,
  Χάρη σε εσάς μέσω ειλικρινείς προθέσεις σας σχετικά με αυτό, όπως μπορείτε να πάτε
  διά μέσου. Sure-Σύμβολα Εταιρεία μας » συστημένη μονοπωλιακή εμπορική ένωση, καθώς και έμπορος χρηματιστήριο κλπ εξουσιοδοτεί την ανάπτυξη στην ανάγκη «σε μη κατηγορηματική πλατφόρμα, σε σχέση με τους οποίους έχει συμφωνήσει με τους πιστούς τους όρους και τις διαδικασίες μας εταιρεία.
  Προσφορές του δανείου σε σχέση με την πλατφόρμα της εταιρείας, είναι βασικά με επιτόκιο 5%, κυρίως για εκείνους που έχουν ανάγκη από χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, εξοφλήσει το χρέος ή να επενδύσουν σε σχέδιο επιχειρήσεων.
  Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο; Ή χρειάζεστε ενοποιημένη μετρητά;
  Ελάχιστη για μέγιστη έχουμε προσφορές, τόσο κοντά », που πληρούν τις ειλικρινείς δυνατότητες
  η εταιρία.
  Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας »μέσω: sure.securities.co@gmail.com.
  Μια αγκαλιά και τις ευχαριστίες,
  MRS AMES WILLIAMS

 17. mitsaras said,

  thelo na paro ena daneio oso megalitero mporo kai na eksafanisto apo to pourdelo pou legete ellada?ginete?ean ginete tha to po kai se allous mpas kai glitosei kanenas…xaxaxaxaxa!!!!

 18. Linda Mark said,

  Γεια σας, Ψάχνετε για ένα δάνειο ή επενδυτές για το έργο σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων, φοιτητικά δάνεια, τα δάνεια σταθεροποίησης, ακάλυπτων δανείων, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, κλπ … ή στερήθηκαν ένα δάνειο από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για ένα ή περισσότερους λόγους; Είστε στο σωστό μέρος για λύσεις δανείου σας! Είμαι linda σηματοδοτήσει έναν δανειστή (επενδυτές) Προσωπικά, μπορώ να χορηγεί δάνεια ή επενδύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που κυμαίνονται από € 5.000 έως € 20 εκατ για οποιονδήποτε σοβαρό σε ένα χαμηλό επιτόκιο 4%. Τόκοι από ένα χρόνο, ανάλογα με το ποσό που καταβλήθηκε γιατί δεν θέλουν ιδιαίτερα να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα από 3-25 έτη κατ ‘ανώτατο όριο, ανάλογα με το ύψος του δανείου. Είναι στο χέρι σας για τις μηνιαίες πληρωμές. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail:
  lindamarkloancompany@gmail.com

 19. elvis brown loan investment. said,

  Δουλεύουμε σε ένα σαφές ΣΥΜΦΩΝΑ, ευέλικτο, διαφανές και εύκολο να κατανοήσει τους όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με του επιβράδυνση της μετάβασης της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε την κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα δανείου σε προσιτές επιτόκιο, οπότε θα πρέπει να έχετε τα κεφάλαια για να ενισχύσει την επιχείρησή σας; Ή είστε στην ανάγκη των χρημάτων για ορισμένους σκοπούς του προσωπικού; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουν δάνεια Ιδιώτες και νομικά πρόσωπα με επιτόκιο 3% για μέγιστη διάρκεια 25 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι αιτών μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail δεν: Elvisbrownloaninvestment@gmail.com

 20. εμένα μου ζήτησαν τα μπετά να ρίξω…για να πάρω ενα στεγαστικό δάνειο…ο μηχανικός της τραπεζας..θαρθει να δει τα μπετά και να το εκτιμήσει..σε σχέση με το ποσόν του δανε΄΄ιου, που ζητάω;;;πως γίνεται;;;είναι εύκολο να μου πείτε;;;ευχαριστώ

 21. mairyLou said,

  Καλησπερα ενδιαφερομαι να παρω δανειο 10.000 αλλα φαινεται οτι παιρνω 64 ευρω τον μηνα…γνωριζεται αν γινεται να παρω δανειο εστω και πιο μικρο οταν φαινομαι ωρομισθια?

  • Ανώνυμος said,

   Ελα εδώ να σου δώσω ένα μεγάλο!!!

  • Ποιες είναι οι εκτιμήσεις και οι σχετικές εκτιμήσεις για το 3%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους e.t.c. ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε σε ένα χρηματοπιστωτικό κέντρο και πάνω σε ένα κτίριο πάνω από το κέντρο της πόλης. Οι χρήστες μπορούν να βρουν χρήσιμα μηνύματα και να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο για την επίλυση του προβλήματος. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Nilssenfinancianink@mail.com

 22. mairyLou said,

  Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να παρω δανειο 1000-3000.Ετησιο εισοδημα φαινεται 1900..λετε να μην προσπαθησω καν?

 23. williamsjefferson said,

  Γεια σας, είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο θα δώσει δάνειο σε ατομικό συντελεστή 2%, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail: worldfinanceloancompany101@gmail.com να σας επιστρέψει ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ

 24. Καλή μέρα,
  Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να λύσουν τις οικονομικές ανάγκες σας, παρέχει δάνεια που κυμαίνονται από $ 3,000.00 έως $ 1000,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. ) το επιτόκιο που ισχύει για όλα τα δάνεια είναι (3%), αν σας ενδιαφέρει να πάρετε πίσω σε μας.
  μέσω (geepeeloanfirm@gmail.com): Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  * Βελτίωση Αρχική
  * Δάνεια Inventor
  * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
  * Επιχειρηματικά Δάνεια
  * Προσωπικά δάνεια.
  επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστείτε μαζί μας
  e-mail: Geepeeloanfirm@gmail.com,,…

 25. Γεια σας Αγαπητέ πελάτη, χρειάζονται δάνεια έκτακτης ανάγκης για να εξοφλήσει το χρέος, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση, να αγοράσει ένα αυτοκίνητο ή το σπίτι. Το όνομά μου είναι ο κ Berry Μαντά, προσφέρει δάνεια σε ιδιώτες και άτομα συνεργασία με μειωμένο επιτόκιο 3% θα μπορούσε να διαπραγματευθεί μια άνετη ζωή. Αλλά, όπως τα Χριστούγεννα προσεγγίσεις θα μειώσει τα επιτόκια μας από 3% έως 2%, είναι εκπληκτικό, πραγματικά. Αν είστε ένα σοβαρό πρόσωπο και είστε ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας βιαστείτε και επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail μου: geepeeloanfirm@gmail.com Περιμένω την απάντησή σας. Ο κ Berry Μαντά.

 26. christopher deo said,

  €€ Δάνειο προσφορά €€ Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο; επικοινωνήστε μαζί μου τώρα. Επιχειρηματικό δάνειο και προσωπικά δάνεια είναι διαθέσιμα για να εκμισθώσει σε ενδιαφερόμενα άτομα. μην χάσετε αυτή την χρυσή ευκαιρία για να πάρει το δάνειο που ζητάτε. επιτόκιο μου είναι προσιτή τόσο αποπληρωμή δεν θα είναι το πρόβλημά σας. Κάνε αίτηση τώρα. e-mail: Christopherfinanciallink@mail.com

 27. manetti said,

  Είμαι ένας επιχειρηματίας που ασχολούνται με το εμπόριο και τη βιομηχανία. Έχοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο πήρε πολύ γρήγορα όπως όλες οι τίμιοι άνθρωποι και σοβαρά ότι μπορώ να πληρώσω καλά δάνεια. Ξέρω ότι πρόκειται να λειτουργήσει και τα καρύδια να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα έχετε το δάνειό σας γρήγορα και ξέγνοιαστες τότε είμαι πολύ σοβαρή και το πείραμα ..
  Χάρη να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail μου: manetti.oscar@gmail.com

 28. MAKIS said,

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΑΝΕΙΟ.

 29. STRATOS said,

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΑΝΕΙΟ.υπαρχει αντιτιμο μετα αν παρω το δανειο.ΠΡΟΧΟΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 30. roland said,

  μαρτυρία σχολιασμός της απάτης της προσφοράς του δανείου

 31. Κωνσταντινος said,

  Μπορω να δινω 200€ το μηνα σταθερα για δανειο 3.000€ δεν εχω αλλα δανεια., χρεη κτλ. Η εργασια μου ειναι αδηλωτη..

 32. Κατερινα said,

  Χρειαζομαι 100000,00€ μπορω να παρω

  • Ανώνυμος said,

   Ελα εδώ να σου δώσω ένα μεγάλο!!!

 33. Ελενη καλλεργη said,

  Μπορει η κορη μου που ειναι φοιτητρια να παρει φοιτητικο δανειο χωρις να χρειαζεται εγγυητης κι αν ναι απο ποια τραπεζα.ευχαριστω εκ των προτερων!

  • ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ??? ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟΥ είναι διαθέσιμο τώρα Επικοινωνία Για περισσότερες πληροφορίες, δανειολήπτης παίρνει ΔΑΝΕΙΟΥ τους μέσα σε 12 ώρες, έτσι Επικοινωνία Εάν χρειάζονται επειγόντως ΔΑΝΕΙΟΥ. Email :::Nilssenfinanciallink@mail.com

 34. Giwrgis said,

  Σχετικά με κάποιο δάνειο,

 35. Ιωαννα said,

  Στην κυπρο εχει καποιο να μας δωσει δανειο μεγαλο ποσο; υπαρχει δυνατοτητα αποπληρωμης.

 36. A.Vas said,

  Να ρωτήσω αν κάποιος κατάφερε να πάρει ένα κανονικό δάνειο από ιδιώτη χωρίς να ζητάνε να χρήματα προκαταβολικά?
  Χρειάζομαι κάποια χρήματα άμεσα, εννοείται με τόκο και αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο vasfo2000@gmail.com

 37. Ανώνυμος said,

  Ενδιαφερομαι για ένα δανειο της ταξης των 3000 ευρω το τηλεφωνο μου ειναι 6984984699 ευχαριστω δημητρης

  • στρατος said,

   Βρηκες δημητρη τιποτα?

  • yang chen said,

   Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε ένα δάνειο; μην ανησυχείτε πια, επικοινωνήστε μαζί μου και να είστε ευχαριστημένοι.

 38. Γρηγορης said,

  Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση Θέλω να κάνω, έχω ετήσιο εισόδημα ( φορολογική δήλωση ) στα 6.000€ ξέρετε ποια τράπεζα μπορεί να μου δώσει καταναλωτικό δάνειο μέχρι 1.500€?

 39. Joy Fredickson said,

  Καλώς ήλθατε στο Joy Fredickson δάνειο οργανισμού, είμαστε διαμορφωμένοι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε ανάγκες των βοηθειών, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οικονομικό χάος και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια ωραία επιχείρηση ή το βρίσκετε είναι δύσκολο να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joyfredickson55@yahoo.com
  Απαιτούνται πληροφορίες.
  Το όνομα σου…
  Επίθετο…
  ΦΥΛΟ..
  ΗΛΙΚΙΑ…
  Χώρα……
  ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ……..
  ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ …
  Ποσό δανείου που απαιτείται ….
  Διάρκεια δανείου ….
  Αριθμός κινητού….

  Ευχαριστώ.

 40. Ανώνυμος said,

  Η Εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τώρα: randyloaninvestments@gmail.com

 41. Ann said,

  Χαίρετε,

  Το όνομά μου είναι Ann, είμαι εδώ για να σας συστήσω όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να επικοινωνήσουν με την κ. Nancy Austin για την αίτησή σας δανείου.

  Χρειαζόμουν ένα επείγον δάνειο ύψους 40.000 ευρώ για να αγοράσω ένα νέο αυτοκίνητο και επίσης να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, έρχομαι σε επαφή με την κ. Nancy Austin για την υποψηφιότητά μου και έλαβα το δάνειό μου με επιτυχία σήμερα.

  επικοινωνήστε με την κυρία Nancy Austin μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αίτηση δανείου σας, είναι νόμιμος δανειστής: nancyloanhelp@gmail.com

  Ruby Ann

 42. Felicia Hoy said,

  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Είσαι χρέος; Έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Προσφέρω δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000 έως $ 100.000.000 με ευνοϊκό χαμηλό επιτόκιο.
   
  Προσφέρω τα ακόλουθα δάνεια:
   
  Προσωπικά δάνεια
  Επιχειρηματικά δάνεια
  Αυτόματα δάνεια
  τα ακίνητα
  επενδυτικά δάνεια
  Κατασκευαστικά δάνεια
  Ενοποίηση χρέους,
  Γραμμές πίστωσης
  Δεύτερη υποθήκη
   
  Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για ένα εύκολο δάνειο. δίνουμε δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό, θα σας παράσχουμε τα χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Απαντήστε σε αυτή τη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
   
  Email: Felicia@icapitalfinservices.com

 43. χρειάζεσαι δάνειο; αν ναι μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre@gmail.com) said,

  Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας (dakany.endre(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου.

 44. Καλή Ημέρα, Εφαρμόστε Για Ένα Δάνειο Είμαι ο κ. Julius Becker αξιόπιστος δανειστής δανείου Χρειάζεστε δάνεια για έργα, επενδύσεις, προσωπικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, δάνεια ενοποίησης και δάνεια για διάφορα έργα; Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση μικρού, μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους; Χρειάζεστε δάνειο για να χτίσετε ένα δάνειο αυτοκινήτου ή αυτοκινήτου; Χρειάζεστε δάνειο για την αγορά μηχανημάτων εξοπλισμού για εργασία; Η επιχείρηση δανείου julius becker είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματά σας, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2% και η συναλλαγή μας είναι γρήγορη, ασφαλής και βολική. όσοι επιθυμούν να λάβουν δάνειο από εμάς θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας τώρα μέσω (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) αμέσως για περισσότερες πληροφορίες.
  Αναμένοντας την απάντησή σας.
  τις καλύτερες ευχές
  Κ. Ιούλιος Μπέκερ.

 45. John Leo said,

  Καλώς ήλθατε στο Bhude Scott δάνειο οργάνωση, είμαστε διαμορφωμένοι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στις ανάγκες των βοηθειών, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οικονομικό χάος και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια ωραία επιχείρηση ή το βρίσκετε είναι δύσκολο να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: bhudescottloancompany@yandex.com ή WhatsApp us: +2348078800681

 46. SelenaA09 said,

  Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; επισκεφθείτε το Quicken Loan Fund Ltd.

  Προσφέρουν τα ακόλουθα είδη δανείων
  * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους
  * Payday δάνειο
  * Επιχειρηματικό Δάνειο
  *Προσωπικό δάνειο
  *Στεγαστικό δάνειο
  * Χρηματοδότηση αυτοκινήτων
  * Αγροτικό Δάνειο
  * Εμπορικό δάνειο
  * Δάνειο Επενδύσεων
  Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και διάρκεια δανείου 1 έως 20 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Γι ‘αυτό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας γρήγορα για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. email μέσω; quickenloanfund@gmail.com

 47. Fred Joseph said,

  Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε λογαριασμούς, γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη δανείου a με 2% ενδιαφέρον, ώστε να επιστρέψουμε σε μας. Ανυπομονώ για την ενημέρωση σας σχετικά με αυτό το θέμα.Χάρηδες για το χρόνο και την κατανόησή σας! Επιστρέψτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Fredjosephloans@gmail.com

 48. Alliant Credit Union said,

  Γεια σας,

  Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή χρειάζεστε επείγουσα πίστωση για να χρηματοδοτήσετε τις επιχειρηματικές / προσωπικές σας ανάγκες; Η Alliant Credit Union είναι η απάντηση.
  Είμαστε μια αμερικανική εταιρεία χρηματοδότησης με πιστοποιημένο και νόμιμο, διεθνώς εγκεκριμένο δανειστή. Προσφέρουμε δάνεια σε εταιρείες, εταιρείες και ιδιώτες με ευνοϊκό επιτόκιο 3%. Μπορεί να είναι ένα βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο δάνειο ή ακόμη και αν έχετε κακή πίστωση, θα επεξεργαστούμε το δάνειο σας μόλις λάβουμε την αίτησή σας. Είμαστε ένα ανεξάρτητο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη τα χρόνια με την παροχή διαφορετικών τύπων δανείων σε χιλιάδες πελάτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας τώρα:
   
  info@alliantcreditunion.co.uk

 49. Καλή μέρα ,

  Είμαι η Krystal Arlan που ζει σήμερα στην Ελλάδα, είμαι εδώ για να εκτιμήσω το καλό έργο του Jose Loan Help, χρειαζόμουν δάνειο 30.000 ευρώ για το διακανονισμό κάποιων χρεών και επίσης για να πληρώσω για τις σχολικές αμοιβές της κόρης μου, έρχομαι σε επαφή με τον κ. Jose Luis για την υποψηφιότητά μου την περασμένη εβδομάδα την περασμένη εβδομάδα και μόλις έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου σήμερα ότι μου μεταφέρθηκαν 20.000 ευρώ.

  Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, μπορώ τώρα να πληρώσω τα χρέη μου και να διευθετήσω τα τέλη της σχολικής κόρης μου για να επιστρέψει στο σχολείο. Σας παροτρύνω να χρειαστείτε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε γρήγορα με τον κ. Jose Luis μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αίτηση δανείου σας, Είναι πράγματι ένας νόμιμος δανειστής: joseloanhelp@gmail.com

  Ευχαριστώ
  Krystal Arlan

 50. esthe said,

  Εκ μέρους της εταιρείας μου θέλουμε να αφήσουμε τον κόσμο να έχει έλθει η λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα, χρειάζεστε δανειακή οικονομική βοήθεια για να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας δυσκολίες στο τέλος να σπάσει τα προβλήματα που σας προκαλούν την άγρυπνη νύχτα; Επειδή ψάχνετε χρήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να πληρώσετε λογαριασμούς και να διευθετήσετε τα χρέη κλπ. Εάν ναι, αυτή είναι η λύση στα χρήματά σας στη ζωή, σε τέτοιες περιπτώσεις που έρχονται σε μας σήμερα και λαμβάνουν ένα δάνειο για να ξεκινήσετε κάτι ανταμείβοντας, χωρίς πιστωτικοί έλεγχοι, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο Από 2%, γιατί παραμένουν σε οικονομικά προβλήματα; Όταν η ευκαιρία που ψάχνατε έχει έρθει, αν θέλετε να πάρετε ένα δάνειο, μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα φέρουμε το όνειρό σας στην πραγματικότητα, εάν χρειαστείτε ένα δάνειο παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος επικοινωνήστε μαζί μας Ακριβώς μέσω ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: westnets1@gmail.com

 51. Ανώνυμος said,

  θα ήθελα να μοιραστώ τη μαρτυρία μου σε όλους σας τους ανθρώπους στην world.am CAMILIA από την Ουκρανία ήρθα σε αυτό το χρηματοπιστωτικό εταιρεία που δίνει δάνειο σε ατομικό και εταιρικό δάνειο και είναι αξιόπιστη και αξιόπιστη εμπιστοσύνη. έχω ένα δάνειο από αυτούς και είμαι χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να διευθετήσω το οικονομικό μου πρόβλημα και να πληρώνω πίσω το δάνειό μου σταδιακά με χαμηλό επιτόκιο για 12 μήνες. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε μια άγρυπνη νύχτα για λογαριασμό των χρεών σας, αν χρειάζεστε γρήγορη οικονομική βοήθεια για ένα προσιτό δάνειο, προσφέρουν όλα τα είδη των δανείων ως δάνεια σπουδαστών. Χρήση προσωπικών δανείων, ενοποίηση δανείων, δάνεια για την εξόφληση των λογαριασμών σας, προσφορά με χαμηλό επιτόκιο 3% και μακροχρόνια μακροπρόθεσμη αίτηση Υποβάλετε αίτηση για ένα εύκολο και εύκολο δανεισμό σήμερα από την εταιρεία μας και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (kateelliot@yahoo.com) τηλ. + 15144374562 (μόνο κείμενο), για περισσότερες πληροφορίες και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης. ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ

   1: Όνομα (ονόματα): ………………..
   2: Χώρα: ……………….
   3: Κράτος: ……………….. διεύθυνση κατοικίας: …………….
   4: Ηλικία: … ……………………
   5: Μηνιαίο εισόδημα: ………………… ……….
   6: Ύψος: …………………………
   7: Διάρκεια δανείου :. ………………………
   8: Απαιτούμενο ποσό: ……………..
   9: Τηλέφωνο ………………..
   10: Απασχόληση: …………………. …..
   11: Τέλος, ένα σαρωμένο αντίγραφο είτε του
   Μετά από αυτό θα πρέπει να σταλεί με την απάντησή σας:

     * Διεθνές Διαβατήριο
     * δίπλωμα οδήγησης

   kate Elliot ΔΑΝΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
   Ψάξτε για έναν καλύτερο τρόπο οικονομικής ελευθερίας! …

 52. Πάρτε το επείγον σας δάνειο εδώ. said,

  Ψάχνετε για οικονομική ελευθερία; είστε χρέος, χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση; ή να καταρρεύσει οικονομικά, χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι; Απαγορεύετε τη χρηματοδότηση από την τράπεζά σας για πάντα; Θέλετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο που εξοφλεί οι λογαριασμοί σας; Μην ψάχνετε πια, σας καλωσορίζουμε για μια ευκαιρία σε όλους τους τύπους δανείων που παίρνετε σε πολύ προσιτά επιτόκια 3% για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail: socialfinancelimited8@gmail.com

 53. John Donald said,

  Καλή μέρα.
     Προσφέρουμε ιδιωτική και εμπορική χρηματοδότηση δανείων για την έναρξη των πρώτων σταδίων με προτιμησιακό επιτόκιο 2% ετησίως. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (marcil.tcompany@gmail.com) εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες.
  MR, JOHN DONALD.

 54. Leon Derek said,

  Γεια είμαι ο κ. Leon Derek ο δανειστής των ιδιωτικών δανείων, Και είμαι εδώ για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα για να πάρετε ένα δάνειο. Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τα χρέη σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο για την επέκταση της επιχείρησής σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, Είμαστε εδώ για σας με χαμηλό επιτόκιο 2% και μπορείτε να πάρετε πίστωση δανείου $ 3.000 έως $ 500.000.000 το μέγιστο ποσό δανείου και μέχρι 40 χρόνια δανείου διάρκεια, προσφέρουμε δάνεια σε ευρώ, δολάρια ΗΠΑ και πεσό για άτομα και οργανισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου derekfastloan@gmail.com

 55. margaret said,

  Είμαι η κ. Margaret Robinson, εταιρεία ιδιωτικών δανείων που παρέχει ενίσχυση σε μέσους ανθρώπους που χρήζουν οικονομικής βοήθειας. Χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή για να αυξήσετε την επιχείρησή σας; Εάν έχετε απορριφθεί από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο εξυγίανσης ή μια υποθήκη, εδώ είναι η ευκαιρία να τερματίσετε τα οικονομικά σας προβλήματα. έχετε κακή πίστωση ή χρειάζεστε χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση για να επιστρέψετε με επιτόκιο 2%, την οικονομική απαίτηση για τα άτομα να πληρώσουν λογαριασμούς, να δανείσουν κεφάλαια. Πρέπει να σας ενημερώσω ότι είμαστε πολύ αξιόπιστοι και θα είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε πίστωση στον δικαιούχο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στο (margaretrobinsonloan@gmail.com)

 56. Γεια σε όλους
  Είμαι ένας αξιόπιστος δανειστής που δίνει δάνεια σε όλα τα άτομα, τόσο άτομα με ειδικές ανάγκες όσο και άτομα χωρίς ειδικές ανάγκες. Δουλεύω σε επιχειρήσεις και άτομα σε όλο τον κόσμο σε ένα
  χαμηλό και προσιτό Δώζομαι δάνεια τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους άνεργους, μέχρι στιγμής θα είστε σε θέση να επιστρέψετε σε εύθετο χρόνο.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο;
  Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
  Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε;
  Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;
  Επιθυμείτε να πληρώσετε το χρέος σας;

  Δώσω δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 2%, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ότι έχει γίνει εύκολη.

  Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας.

  Email: (mrslindarobertloanfirm@outlook.com)

  αρχική σελίδα: http://privatelanders12.wixsite.com/loan

  Ευχαριστώ και περιμένω την αίτησή σας

  Τις καλύτερες ευχές
  Η κ. Linda Robert.

 57. John said,

  Είμαι ιδιωτικός δανειστής, προσφέρω υποθήκη σε 2% αυτή είναι μια νόμιμη εταιρεία με τιμή και διαφορά είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα που είστε, Προσφέρουμε όλα τα είδη του δανείου έτσι ώστε αν σας ενδιαφέρει αυτό το δάνειο προσφέρετε ευγενικά επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail μας: pcl846509@gmail.com

 58. mckellen hopkins said,

  Περάσατε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε ένα δάνειο; μην ανησυχείτε πια να επικοινωνήσετε μαζί μου και να είστε ευτυχισμένοι ξανά: mckellenkins@gmail.com

 59. By an maxwell said,

  Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει διαμορφωθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους στις ανάγκες του
  βοηθά, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε οικονομικά
  δυσκολία ή είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε χρήματα για να
  ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε
  απενεργοποιήστε τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια ωραία επιχείρηση ή το βρίσκετε δύσκολο
  λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
   maxwell.loanofferlimited@gmail.com για τη Βίβλο λέει «» Λουκάς 11:10
  Ο καθένας που ρωτά λαμβάνει. Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά,
  η πόρτα θα ανοίξει «Έτσι μην αφήνετε την ευκαιρία να σας περάσει
  γιατί ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο. Σας παρακαλούμε
  αυτά είναι για σοβαρές και ο Θεός φοβούνται τους ανθρώπους.

  Τα ονόματά σας …………………

  Απαιτούμενο ποσό ……………… ..

  Διάρκεια:……………………

  Η χώρα σου………………..

  Κατάσταση:…………………….

  Πόλη……………………..

  Τηλεφωνικό νούμερο:……………..

  Λήξη του δανείου ……………… ..

  Μηνιαίο εισόδημα …………… ..

  Κατοχή…………………

  Γένος:…………………….

  Η ηλικία σου…………………..

  Διεύθυνση σπιτιού:……….

  Διεύθυνση γραφείου: …… ..

  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της επαφής σας ως

  Περιμένουμε

  Χαιρετισμοί

  διαχείριση

  Email: maxwell.loanofferlimited@gmail.com

 60. mckellen hopkins said,

  Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε ένα δάνειο, δεν ανησυχείτε πια. επικοινωνήστε μαζί μου και να είστε ευχαριστημένοι. mckellenkins@gmail.com

 61. Mr Roger Eaton said,

  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας; χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους απλά Email: kfcfinancialhome@hotmail.com

 62. Γεια σας όλοι πήρα ένα δάνειο από αυτήν την εταιρεία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα για βοήθεια επικοινωνήστε με zdenkafinance001@gmail.com

 63. Patrick Gama said,

  Χρειάζεστε ένα δάνειο. Είμαστε νόμιμοι και εγγυώνται δανειστή δανείου. Είμαστε μια εταιρεία με οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε δάνεια σε ιδιώτες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσω ότι παρέχουμε αξιόπιστη βοήθεια αποδέκτη καθώς Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: davis_credit100@yahoo.com

 64. Francisco Javier said,

  Ανοικτή προσφορά δανείου από ένα καλό όνομα δανείου εταιρεία Olivia Loan εταιρεία που μου προσφέρει ένα δάνειο 160000 δολάρια, αυτή η εταιρεία είναι μια καλή νομική εταιρεία, οπότε αν χρειαστείτε ένα δάνειο επικοινωνήστε μαζί τους στο email (olivialoan.co.info@gmail.com) το όνομά μου είναι Francisco Javier

 65. $ATTN · Θέλετε οικονομικά σταθερό; Ή θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Προσφέρουμε δάνεια της εταιρείας, δάνεια αυτοκινήτων, επιχειρηματικά δάνεια, τα προσωπικά δάνεια σε ένα πολύ μειωμένο επιτόκιο 2% ετησίως με άνετη διάρκεια, η οποία είναι διαπραγματεύσιμη. Αυτή η προσφορά είναι ανοικτή σε καθεμία που θα είναι σε θέση να πληρώσει πίσω εγκαίρως. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε.
  EMAIL: Stressfreeloans232@gmail.com

 66. mckellen hopkins said,

  * Έχετε όλα τα οικονομικά προβλήματα;
  * Κάντε u χρειάζονται ένα δάνειο για να πληρώσει μακριά
  χρέος; Είστε σε οικονομική κρίση; Εμπιστευθείτε μας για να αντιμετωπίσουμε όλους τους τύπους
  δάνεια, βλέπε παρακάτω. Είμαστε εγγεγραμμένοι και εξουσιοδοτημένοι δανειστές ιδιωτικών δανείων, το θέμα αυτό
  2% δάνειο με τουλάχιστον 6 μήνες και μέγιστη περίοδο 30 ετών. Δίνουμε
  τα δάνεια στο ελάχιστο το 2000 με ανώτατο όριο τα 50 εκατομμύρια άτομα
  διαφορετικές υπηρεσίες παρακάτω
  * Προσωπικά δάνεια
  * Επιχειρηματικά δάνεια
  * Βελτίωση των εσωτερικών χώρων
  * Δάνεια Αποθέματος
  * Δάνεια αυτοκινήτου *
  * Δάνειο δανείου
  * Δάνεια υγείας, κλπ .. Έτσι .. αν σας ενδιαφέρει, παρακαλώ
  επιστρέψτε σε μας μέσω του e-mail mckellenkins@gmail.com>
  * Σας ευχαριστώ και ελπίζω να σας εξυπηρετήσω καλά *

 67. SUNFINANCE LOANS said,

  Το χρέος είναι συντριπτικό; Ο προϋπολογισμός της επιχείρησης είναι πολύ μικρός; Θέλετε να επεκτείνετε τον επιχειρηματικό άξονα για καλύτερες προοπτικές; Ένα όνειρο που θέλετε να πετύχετε, αλλά να περιορίζεστε οικονομικά;

  Εδώ είναι η ευκαιρία σας … Η δική μας εταιρεία δανείου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως δάνειο ακίνητης περιουσίας, δάνειο σκληρού χρήματος, επιχειρηματικά δάνεια, σχολικά δάνεια, στεγαστικά και προσωπικά δάνεια για μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο επιτόκιο με επιτόκιο 2%.
  Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό και να λάβετε το δάνειο που επιθυμείτε εντός 72 ωρών. Παρακαλώ σημειώστε;
  Χωρίς προκαταβολή!
  Δεν επισυνάπτεται κανένα τέλος επεξεργασίας δανείου!

  Τις καλύτερες ευχές,

  Joshua F. Cedar
  Email: joshuacedar@sunfinancellc.com
  Σύμβουλος δανεισμού / Οικονομικός Σύμβουλος

 68. mckellen hopkins said,

  Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεστε ένα δάνειο; μην ανησυχείτε πια. Προσφέρω όλα τα είδη δανείου, όπως επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο προσωπικού και φοιτητικό δάνειο. επικοινωνήστε μαζί μου και να είστε ευχαριστημένοι: mckellenkins@gmail.com, whatsapp αριθμός: +16316745897

 69. Χρειάζεστε πίστωση για οποιοδήποτε σκοπό; Είσαι το οικονομικό πρόβλημα; Χρειάζεστε μια οικονομική λύση; Ο κ. Cristofer Moore δάνεια είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι απλά, φτηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που θέλετε, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε δάνειο στον προϋπολογισμό σας με μόνο 2% επιτόκιο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Η Προσωπική Προστασία Δανείων σας επιτρέπει να καλύψετε τις αποπληρωμές σας εάν δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω ασθένειας, ατυχήματος ή ανεργίας. Μπορείτε να πάρετε μόνο αυτή την πολύτιμη ασφάλιση αν είστε επιλέξιμοι για αιτήσεις δανείου, οπότε μην ξεχνάτε αν το θέλετε. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: christofermooreplc@gmail.com

 70. Mr Joe. said,

  Γεια σου

  Προσφέρουμε δάνεια 2.000,00 ευρώ σε 20.000.000,00 ευρώ με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής 45 ετών με επιτόκιο 2%. Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: primefinance35@gmail.com

  Mr Joe.

 71. Mike said,

  Γεια σου

  Προσφέρουμε δάνεια 2.000,00 ευρώ σε 20.000.000,00 ευρώ με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής 45 ετών με επιτόκιο 2%. Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: primefinance35@gmail.com

  Mr Joe.

 72. harrybulluck said,

  Χρειάζεστε ένα ιδιωτικό ή επιχειρηματικό δάνειο στο 3% για διαφορετικούς σκοπούς Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο email μας: Harrybulluck345@gmail.com
  Απαιτούμενο ποσό:
  διάρκεια:
  Χώρα.
  αριθμός κινητού

 73. Γειά σου !

  Χρειάζεστε νόμιμη και γρήγορη υπηρεσία δανείου;

  Εφαρμόστε τώρα και κερδίστε τα χρήματά σας επειγόντως!

  * Θέση μεταξύ 5000 και 50 εκατομμυρίων
  * Επιλέξτε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Απάντηση Επιστροφή σε μας με τα ακόλουθα: Email: (thompson.loanservice@gmail.com)

  Όλα αυτά και πολλά άλλα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  Πλήρες όνομα: ……….
  Αριθμός τηλεφώνου:…….
  Μηνιαίο εισόδημα: ………….
  Χώρα ………………………….
  Σκοπός δανείου ………..
  Το απαιτούμενο ποσό ……………..
  Κατάσταση δανείου …………
  Διάρκεια: ………………………

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thompson.loanservice@gmail.com
  Διαχείριση.
  Επικοινωνήστε με την πιστωτική Speedy τώρα !!!

 74. mckellen hopkins said,

  Μπορώ να σας βοηθήσω, επικοινωνήστε μαζί μου αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε. Ευχαριστώ. Email: mckellenkins@gmail.com

 75. Πάρτε το δάνειό σας τώρα μέσα σε 48 ώρες

  Καλή μέρα

  Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία, η βοήθειά σας έρχεται τώρα, έχετε χάσει τον ύπνο προσπαθώντας να πάρετε δάνειο, μην αφήσετε τα όνειρά σας να πεθάνουν, επικοινωνήστε με τον κ. Fred Larry, για ένα γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο.

  Προσφέρουμε αυτό το είδος δανείου παρακάτω:

  1 Εταιρικό δάνειο
  2. Επιχειρηματικό δάνειο
  3. Διαμέρισμα δάνειο
  4. Αυτόματο δάνειο
  5. Δάνειο αυτοκινήτου κλπ.

  προσφέρουμε δάνεια σε σοβαρούς και έντιμους πελάτες που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί μας με επιτόκιο 3%, από 100.000,00 ευρώ σε 500.000.000.000,00.

  Γρήγορα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

  Αριθμός Whatssap: +2347061892843
  Skype: fredlarry12

  Υπογραφή
  Διευθυντής
  Κ. Fred Larry

  • Κωνσταντίνος said,

   Θέλω δάνειο 3000€ μπορώ να δίνω 200€ σταθερά το μήνα. Αν υπάρχει κάποιος χωρίς απατεώνες καί προκαταβολές μπροστά να στείλει στο meil.: k.bigsam@gmail.com

 76. Harry Bale said,

  Είμαι εγγεγραμμένος ιδιώτης δανειστής δανείου και των επενδυτών και θα σας προσφέρουν 2% γρήγορο και νόμιμο δάνειο για να κάνουν επιχειρήσεις, να αγοράσει το σπίτι, το αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας επικοινωνήστε harrybale699@gmail.com

 77. mckellen hopkins said,

  Οικονομικές δυσκολίες Αντιμετωπίζετε, επικοινωνήστε μαζί μου και το λάβετε δάνειό σας σε 1 ώρα. Email: mckellenkins@gmail.com

 78. Bill Morgan said,

  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για δάνειο επιχείρησης ή προσωπικού; η εταιρεία δανείου μου είναι έτοιμη να σας δώσει οποιοδήποτε ποσό και ένα σταθερό επιτόκιο για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο (zenbpn1@gmail.com). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  υπογράψτε,

  Διευθύνων Σύμβουλος, Bill Morgan

 79. Χαίρετε,
  Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων,
  δάνειο σπουδαστών, δάνεια εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια
  κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου κ.λπ .. Ή αρνήθηκε ένα δάνειο από τράπεζα ή χρηματοοικονομικό
  για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε το σωστό μέρος για να το κάνετε
  Οι λύσεις δανείου σας! Είμαι ιδιωτικός δανειστής, εγώ
  δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλά και προσιτά επιτόκια 2%.

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pachecoandresalberto@gmail.com

 80. Randy Mccoy said,

  Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με επιτόκιο 2%.
  Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είστε σε οποιαδήποτε οικονομική κρίση ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε κεφαλαιακές υπηρεσίες από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από την εταιρεία μας. Η οργάνωσή μας έχει κατορθώσει να προσφέρει οικονομικά σε πολλές ιδιωτικές εταιρείες και οργανισμούς. Η λήψη του δανείου από αυτή την εταιρεία επενδύσεων δανείου είναι 100% Εξασφαλίζεται και η νομιμότητα αυτής της συναλλαγής είναι 100% εγγυημένη. προσφέρουμε γρήγορο και ευνοϊκό δάνειο με το χαμηλότερο ποσοστό 2% με διάρκεια από 1 έως 20 χρόνια. εάν χρειάζεστε ευγενική απάντηση δανείου για περισσότερες λεπτομέρειες.
  email: bigriglending@outlook.com
  whatsapp: +16029319226
  Κ. Randy Mccoy

 81. Susan Benson said,

  ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στο Sunshine Financial Group Worldwide, οι στόχοι μας είναι να παρέχουμε άριστες επαγγελματικές υπηρεσίες.

  Είστε επιχειρηματίας; Είσαι σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;

  είμαστε μια νόμιμη και μια αξιόπιστη εταιρεία δανείου. Είμαστε μια δυναμική εταιρεία με οικονομική βοήθεια, Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν. Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε σε μια στιγμή. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε σκοπό – σε διακοπές, για εκπαίδευση, για αποκλειστικές αγορές

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει: προσωπικά δάνεια, δάνεια εξυγίανσης χρέους, εμπορικά δάνεια, δάνεια εκπαίδευσης, εξασφαλισμένα στεγαστικά δάνεια, ακάλυπτα δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια πληρωμής, δάνεια σπουδαστών, χαμηλό επιτόκιο 2% ετησίως για ιδιώτες και νομικά πρόσωπα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι με το γενικό δάνειο μας.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ – ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΑΝΕΙΑ.

  Εάν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο, τότε ευγενικά γράψτε σε μας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

  Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε το συντομότερο δυνατό.

  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

  Χαιρετισμοί
  Susan Benson

 82. Fred Joseph said,

  Αναζητάτε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, δίνουμε με δάνειο από 3.000 ευρώ έως 500.000.000,00 ευρώ, προσφέρουμε ή είδη δανείων εδώ με 2%. Ανυπομονώ για την ενημέρωσή σας σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ευχαριστώ για το χρόνο και την κατανόησή σας! Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Fredjosephloans@gmail.com

 83. χρειάζεσαι δάνειο; αν ναι μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre@gmail.com) said,

  χρειάζεσαι δάνειο; αν ναι μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Προσφορά δανείου.

 84. Peter Hashmi said,

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια γρήγορη και επείγουσα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο του 0,2% σε μηνιαία βάση. προσφέρουμε προσωπικές, της εταιρείας και των επιχειρηματικών δανείων σε σοβαρά άτομα και να συνεργαστούν φορείς σε σοβαρή ανάγκη. βιασύνη!!! ισχύουν τώρα και μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: peterhashmi19@gmail.com

 85. fred said,

  Necesitas un préstamo
  ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ ¿Necesita un préstamo para pagar una deuda o pagar facturas o comenzar un buen negocio? Πιστεύετε ότι ο προϋπολογισμός σας δεν είναι απαραίτητος για την επίτευξη των στόχων της οικονομικής πολιτικής; Το πακέτο είναι διαθέσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε την πρόοδο και να βελτιώσετε τις προοπτικές σας. Προσωπικό προσωπικό, επεκτασιμότητα των διαπραγματεύσεων, νέες θέσεις εργασίας, εκπαίδευση, παγίωση των καθηκόντων, δυσκολίες. Η προσφορά δεν υπερβαίνει το 3%. Συνδεδεμένοι με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: fredmorefinance@gmail.com
  Whatsap: +919654763221

 86. ΔΗΜΗΤΡΗΣ said,

  Έχω φορολογική στα 7,000. Δεν χρωστάω πουθενά (60€ στην εφορία μόνο). Δεν έχω άλλα δάνεια. Πόσα χρήματα θα μπορούσε να μου εγκρίνει η τράπεζα; Έχω πιστωτική και την πληρώνω εδώ και 1 χρόνο πάντα στην ώρα της δίχως να έχω καθυστερήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Είμαι «καθαρός» στα οικονομικά μου.
  Ευχαριστώ.

 87. Tom mark said,

  ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΔΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους e.t.c. ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Είμαστε εγγυημένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανείων μας, τα δάνεια μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να μεταφερθούν στον δανειολήπτη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας για συμβουλές και οικονομικό σχεδιασμό. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Karoliussenfinanciallink@mail.com

 88. Σπυριδουλα said,

  ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΈΝΑ ΔΑΝΕΙΟ

 89. mckellen hopkins said,

  Οικονομικές διαφορές Βιώνετε; Προσφέρω κάθε είδους οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μου τώρα και λάβετε αναζητάτε σε αυτό που. 1 ώρα. Email: mckellenkins@gmail.com

 90. Thomas said,

  ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΔΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους e.t.c. ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Είμαστε εγγυημένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τα ευέλικτα πακέτα δανείων μας, τα δάνεια μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να μεταφερθούν στον δανειολήπτη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας για συμβουλές και οικονομικό σχεδιασμό. Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: firstplusloanfirm892@gmail.com

 91. Tom mark said,

  Δέχομαι δάνεια με ασφάλιστρα και μη εξασφαλίσεις ύψους 5.000EURO έως 10.000.000 ΕΥΡΩ. Αν θέλετε ένα δάνειο και έχετε μια κακή πίστωση, κανένα πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: karoliussenfinanciallink@mail.com

 92. Tom mark said,

  ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ??? ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 12 ΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. Email ::: karoliussenfinanciallink@mail.com

 93. Σπυριδουλα said,

  Καλημέρα χρειαζομαι 2000 αμεσα

 94. arjan said,

  όλα τα είδη δανείων είναι διαθέσιμα εδώ arjangerben@gmail.com

 95. Γεια σας, πώς ελπίζετε ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε εντάξει με όλους σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως σήμερα γράψτε μας τώρα: leonardloans@fastservice.com, Invite / Text us Επίσης: +1 (940) 641-8283

 96. Fred Joseph said,

  Είστε σε αναζήτηση ενός δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, δίνουμε με δάνειο από 3.000 έως 500.000.000,00 δολάρια, προσφέρουμε ή είδη δανείου εδώ με 2%. Ανυπομονώ για την ενημέρωσή σας σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ευχαριστώ για το χρόνο και την κατανόησή σας! Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Fredjosephloans@gmail.com

 97. Mr Paul Green said,

  Γρήγορη προσφορά δανείου Εφαρμόστε αμέσως Επικοινωνήστε μαζί μας: ( paulloanfundshelp1@gmail.com )

 98. Γεια σας, πώς ελπίζετε ότι εσείς και η οικογένειά σας είστε εντάξει με όλους σας; Χρειάζεστε ένα δάνειο επειγόντως σήμερα γράψτε μας τώρα: leonardloans@fastservice.com, Invite / Text us Επίσης: +1 (940) 641-8283.

 99. Χρειάζεστε επειγόντως ένα ΔΑΝΕΙΟ; Παρέχω κάθε είδους οικονομική βοήθεια. Μπορώ να σας βοηθήσω με ένα πραγματικό δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες. «Παρέχουμε προσιτό προσωπικό δάνειο χωρίς καμία ταλαιπωρία.» Εφαρμόστε τώρα και λάβετε ένα δάνειο ιδιωτικού ή επιχειρηματικού εντός 48 ωρών.
  – Επιτόκιο: 3% ετησίως (Δεν υπάρχουν πιστωτικοί έλεγχοι !!!)
  – Δεν υπάρχει επαλήθευση μισθοδοσίας.
  – Άμεση έγκριση.
  – Δεν υπάρχει εγγύηση.
  – Ανταγωνιστικό επιτόκιο.
  Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα
  Κυρία Laura Palmer
  ☎ +1 (518) 460 6250
  Email: angelfunding.net@gmail.com

 100. Γεια σας Αγαπητοί φίλοι,

  Χαιρετισμούς σε σας από τον ταπεινό εαυτό μου, ψάχνετε για αξιόπιστο δάνειο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; σκεφτήκατε πώς να δημιουργήσετε ένα αρχικό κεφάλαιο στο έργο σας; αν ναι τότε αυτή η προσφορά είναι για εσάς, το όνομά μου είναι Valverde Rojas Cesar από την Asuncion Παραγουάη επειδή έχω επίσης περάσει από δύσκολες στιγμές των αναγκών και είμαι απογοητευμένος τόσες φορές, μέχρι που βρήκα έναν φίλο που με έστειλε σε έναν δανειστή Annabel δανείου εταιρεία plc), όπου πήρα το ποσό δανείου μου $ 61.457,00 δολάρια, προσφέρουν τα δάνειά τους με επιτόκιο 2% σε όλους όσους έχουν ανάγκη από ένα δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα στο: anabelscott190@gmail.com για εύκολο και προσιτό δάνειο.

 101. Mrs. Elizabeth said,

  Γεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Είμαι η κυρία Elizabeth, είμαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας δανεισμού και προσφέρω ασφαλή και ασφαλή δάνεια.

  * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
  * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
  * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

  * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 50.000.000 Ευρώ.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου σχεδίου αποπληρωμής.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Παρακαλώ, αν σας ενδιαφέρει, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

  Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

  Χαιρετισμοί
  Κα ΕλισάβετΓεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; Είμαι η κυρία Elizabeth, είμαι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας δανεισμού και προσφέρω ασφαλή και ασφαλή δάνεια.

  * Ψάχνετε για κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών;
  * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Χρειάζεστε ιδιωτικά ή επιχειρηματικά δάνεια για διάφορους σκοπούς;
  * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

  * Μπορώ να σας προσφέρω μέχρι € 50.000.000 Ευρώ.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
  * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίου και ετήσιου σχεδίου αποπληρωμής.
  * Ευέλικτοι όροι δανείου.

  Παρακαλώ, αν σας ενδιαφέρει, ελέγξτε μαζί μου μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

  Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

  Χαιρετισμοί
  Κα Εlizabeth

 102. Εργαλείο υπολογισμού δόσης/εξόδων στεγαστικού δανείου:

  https://savvakis.github.io/loaner/

 103. Ψάχνετε για οικονομική βοήθεια ή χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς ή τα χρέη σας; ανεξάρτητα από το δάνειο ίσως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα με τα πλήρη ονόματά σας, το ποσό του δανείου που απαιτείται, τη διάρκεια του δανείου, την χώρα / πόλη και την κατοχή σας μέσω email: ethan.alex13.30@hotmail.com
  Κ. Alexander Ethan

 104. juliet said,

  Χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου;
  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να εδραιώσετε τα χρέη σας;
  Χρειάζεστε αυτοκίνητο, επιχείρηση ή δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς;
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και λάβετε το δάνειο που χρειάζεστε. *
  * Email επικοινωνίας: (jullietfinancialaid@yahoo.com)
   
  ΔΕΛΤΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

  Ονομα:
  Ηλικία:
  Γένος:
  Διεύθυνση:
  Οικογενειακή κατάσταση:
  Κατοχή:
  Τηλεφωνικό νούμερο:
  Απαιτούμενο ποσό:
  Διάρκεια:
  Μηνιαίο εισόδημα:
  Σκοπός των κονδυλίων:
  Χαιρετισμοί,
  * Διευθύνων Σύμβουλος / Email: jullietfinancialaid@yahoo.com

 105. Rebecca said,

  Γεια σε όλους,
  Η εταιρεία μας χορηγεί δάνειο όλων των τύπων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για την επιχείρησή σας ή για προσωπική σας δουλειά; Μην παραλείψετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες Email: customercare@kabusinesshome.com

  Ευχαριστώ
  Ενήλικας.

 106. Randy Edmon said,

  Προσοχή!

  Πρόκειται για διαφήμιση μέσω διαδικτύου από εγγεγραμμένο κυβερνητικό εγκεκριμένο δανειστή που χορηγεί δάνεια διαφόρων ειδών, π.χ. στεγαστικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων μόνο σε σοβαρά και ενδιαφερόμενα μέρη έναντι πολύ χαμηλού προσιτού επιτοκίου 3%. Αίτηση για το δάνειό σας τώρα. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thomasfrankfirms@gmail.com

  Ευχαριστώ,
  Θωμάς

 107. Debaets Balsiger said,

  Χαίρετε,
  Χρειάζεστε βοήθεια από μια αξιόπιστη ιδιωτική επιχείρηση δανεισμού για να καθαρίσετε το τμήμα σας χωρίς κάποιο αρχικό κόστος; Ή έχετε κάποιο πρόβλημα με τους προηγούμενους δανειστές και θέλετε ένα πραγματικό

  δανείου. Τότε είστε Καλώς ήρθατε στην εταιρεία δανείων Balsiger Finance. Είμαι αξιόπιστος δανειστής ιδιωτικών δανείων και μπορώ να σας βοηθήσω με το δάνειο που ζητήσατε για 24% ενδιαφέρον

  ανά έτος.
  Δώσω δάνειο μέσα σε λίγες ώρες μετά την επεξεργασία των εγγράφων σας.
  Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να πάρετε το δάνειο σε ρητή.
  Περιμένω την απάντησή σας για περισσότερες πληροφορίες.
  Επικοινώνησε τώρα:
  Email: debaetsbalsiger6@gmail.com,
  Via Whatsapp: +1 (909)316-0632.
  Για περισσότερες πληροφορίες.
  Χαιρετισμοί.

 108. Mrs zonat said,

  Χρειάζεστε επείγουσα επιχείρηση ή προσωπικό δάνειο;

  Δάνουμε δάνειο με επιτόκιο 1% και οι ενδιαφερόμενοι δανειολήπτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση τώρα αν ενδιαφέρεστε για: Email (mrszonatloancompany@gmail.com)

 109. Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να διευθετήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αρχίσετε μια ωραία επιχείρηση; Χρειάζεστε χρήματα για τη χρηματοδότηση του σχεδίου σας; Προσφέρουμε εγγυημένες δανειακές υπηρεσίες οποιουδήποτε ποσού και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για (Ιδιώτες, Εταιρείες, Μεσιτών και Εταιρικούς Οργανισμούς) στο εξαιρετικό επιτόκιο του 3%. Για την εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες, στείλτε απαντήσεις στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Nilssenfinancialink@mail.com

 110. Χρειάζεστε χρηματοδότηση;
  Ψάχνετε για Οικονομικά;
  Ψάχνετε χρήματα για να διευρύνετε την επιχείρησή σας;
  Βοηθάμε άτομα και επιχειρήσεις να λαμβάνουν δάνεια για επιχειρήσεις
  την επέκταση και τη ρύθμιση μιας νέας επιχείρησης που κυμαίνεται σε οποιοδήποτε ποσό. Πάρτε ένα δάνειο σε προσιτή τιμή 3%, Χρειάζεστε αυτό το μετρητά / δάνειο για τις επιχειρήσεις και να εκκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Nilssenfinancialink@mail.com

 111. ΟΧΙ εκ των προτέρων ΔΑΝΕΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ NOW.Do χρειάζεστε ένα δάνειο; Δεν είναι μόνο ένα δάνειο, αλλά από μια αξιόπιστη πηγή; Είμαστε εδώ στη διάθεσή σας, με πολύ χαμηλό επιτόκιο τόσο χαμηλά όσο το 2%, είναι καιρός να γελούν δυνατά, το άγχος σας σκέψης για το πώς να πάρει ένα αυτόματο δάνειο, δημιουργία ενός κέντρου Sports resort, το σχολείο δάνειο Δημιουργία μικρής κλίμακας και μεγάλης κλίμακας επιχείρηση των επιχειρήσεων, ή ακόμα και στην προσωπική της οικογένειας άμεσες ανάγκες σας; Εδώ είμαστε στο κατώφλι σας με όλες τις πολύ πιο νόμιμες, υγιεινές, δοκιμασμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :: nilssenfinanciallink@mail.com

 112. Καλή μέρα,

  Είμαι η Kimberly Rodney από το Ηνωμένο Κράτος αλλά σήμερα μένω στο Αθηνα, στην Ελλάδα, μετακόμισα στην Αθήνα το 2004, είμαι τόσο απογοητευμένος, χρειάζομαι οικονομική βοήθεια ύψους 7.000 ευρώ και κουράζομαι να έρθω σε επαφή με άλλους δανειστές αλλά χωρίς επιτυχία. Ο φίλος μου που λαμβάνει επίσης το δάνειό της από τον Jose Loan Βοήθεια με εισάγει στον κ. Jose για το δάνειό μου, ο φίλος μου μου είπε ότι ήταν καλός άνθρωπος και πολύ ειλικρινής, γι ‘αυτό αποφάσισα να έρθω σε επαφή με τον κ. Jose για δάνειο, 7.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα με επιτυχία.

  Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας παροτρύνω να χρειαστείτε ένα δάνειο για να επικοινωνήσετε με τον κ. Jose επειδή έδωσε το δάνειο μου, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Jose μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αίτηση δανείου σας και είμαι πολύ σίγουρος γι ‘αυτόν που σας έδωσε το δάνειο θελήσατε επειδή βοήθησε τον φίλο μου και αυτός επίσης με βοήθησε επίσης, έτσι είμαι τόσο χαρούμενος.

  Επικοινωνήστε με τον κ. Jose Luis μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αίτηση δανείου: joseloanhelp@gmail.com

  Ευχαριστώ
  Kimberly Rodney
  Ατέν, Γκρέτσε

 113. Tomac said,

  Προσοχή!

  Πρόκειται για διαφήμιση μέσω διαδικτύου από εγγεγραμμένο κυβερνητικό εγκεκριμένο δανειστή που χορηγεί δάνεια διαφόρων ειδών, π.χ. στεγαστικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνεια αυτοκινήτων μόνο σε σοβαρά και ενδιαφερόμενα μέρη έναντι πολύ χαμηλού προσιτού επιτοκίου 3%. Αίτηση για το δάνειό σας τώρα. Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: thomasfrankfirms@gmail.com

  Ευχαριστώ,
  Θωμάς

 114. Mrs zonat said,

  Χαίρετε

  Χρειάζεστε επείγον δάνειο;

  Δίνουμε δάνειο σε ενδιαφερόμενα άτομα που αναζητούν δάνειο με καλή πίστη και με επιτόκιο 1%. Χρειάζεστε σοβαρά ένα επείγον δάνειο; τότε είστε στο σωστό μέρος. Δίνουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο σπουδαστών και ούτω καθεξής. Επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημα δανείου σας για να ικανοποιήσετε το αίτημά σας και να ξεκινήσετε από το οικονομικό πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Mrszonatloancompany@gmail.com

 115. John Royster said,

  Γεια σε όλους,
  Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια;
  Παρέχουμε δάνεια ύψους τουλάχιστον 1.000,00 ευρώ / δολαρίου έως μέγιστο
  Ευρώ / USD 500.000.000,00 με βολική διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 χρόνια
  με πολύ μειωμένο επιτόκιο 2%.
  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο;
  Χρειάζεστε ατομικό δάνειο;
  Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
  Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;
  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας;
  Χρειάζεστε τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή
  επέκταση? Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και
  Η οικονομική σας επιβάρυνση εξακολουθεί να υφίσταται;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δουλειά.
  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

  Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO)
  Email: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
  Whatsapp Αριθμός +2347060613783

 116. mckellen hopkins said,

  Αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες; επικοινωνήστε μαζί μου και λάβετε αυτό που αναζητάτε σε 1 ώρα !! Email:mckellenkins@gmail.com

 117. Rolland Osborn said,

  Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης; Το Dynamic Lending Club θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα γρήγορο δάνειο μετρητών για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα

  Προσφέρουμε όλα τα είδη των δανείων, είτε πρόκειται για ιατρικούς λογαριασμούς, σχολικά τέλη, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών e.t.c. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη και χωρίς πλέον χρόνο αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο – μπορείτε να λάβετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές όποτε και όπου χρειάζεστε

  Έχετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.

  Για ερωτήσεις / καταγγελίες / ερωτήσεις; Παρέχουμε 24ωρη Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης – Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com) ή (dynamiclendingclub5050@gmail.com) και λάβετε μια απάντηση σε λίγα λεπτά.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε το δάνειό σας.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που ακούμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε αναφορές, ερωτήσεις ή ανησυχίες, στείλτε μας e-mail
  (dynamic_lendingclub5050@hotmail.com)
  (dynamiclendingclub5050@gmail.com)

 118. Joy Fredickson said,

  Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα…. Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο…. Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

 119. Lambpecks said,

  Χρειάζεστε 2% επείγον δάνειο για να κάνετε επιχειρήσεις, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με το lambpecks@gmail.com

 120. Είμαι said,

  Είμαι η κυρία Έλενα από τα ελληνικά νησιά, είμαι 45 χρονών είμαι μητέρα 2 παιδιών που έχασα τον σύζυγό μου μερικά χρόνια με ατύχημα στο αυτοκίνητο, ήταν τόσο δύσκολο για μένα. Έχω απάτη από τόσους πολλούς δανειστές online στο διαδίκτυο τόσες φορές. Έχω ψάξει για ένα δάνειο για τη δημιουργία ενός βενζινάδικο και να νοικιάσω επίσης ένα σπίτι για μένα και την οικογένειά μου για να ζήσουν. Μόνο μια μέρα ήρθα σε μια μαρτυρία μιας κυρίας πώς πήρε ένα δάνειο από μια εταιρεία που ονομάζεται MRS ZONAT LOAN COMPANY. πώς βοήθησε πραγματικά πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δίνοντάς τους ένα δάνειο, έτσι αποφάσισα επίσης να δώσω μια δοκιμή εφαρμόζοντας επίσης και στο διαδίκτυο, στον Θεό να είναι η δόξα ήμουν πολύ έκπληκτος για να πάρω το δάνειο μου τους μορφή μέσα στις επόμενες 2 ώρες πράγματι ήταν μια μεγάλη μαρτυρία για να πάρει ένα δάνειο από αυτούς. Πρέπει να πω ότι είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί έχω ένα βενζινάδικο και έχω κι εγώ το δικό μου σπίτι σήμερα.

  Χάρη στη Δ.Σ. ZONAT LOAN COMPANY, τους εκτιμώ πολύ αν ψάχνετε και σήμερα ένα δάνειο; επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής τους Mrszonatloancompany@gmail.com

  Ευχαριστώ

  Ο Θεός ευλογεί τη Ρωσία Ο Θεός ευλογεί την κ. Zonat.

 121. Evan edennison said,

  Προσφέρω όλα τα είδη βοήθειας επικοινωνήστε μαζί μου τώρα και λάβετε αυτό που αναζητάτε σε μία ώρα. Email:
  evandennison53@gmail.com

 122. ΓΙΩΡΓΟΣ said,

  Θα ήθελα ένα δάνειο 15000 ευρώ μπορώ να δίνω από 150 ευρώ μέχρι 200 ευρώ το μήνα για αποπληρωμή γνωρίζει κάποιος κατι

  • Gikas said,

   επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: gikaslimited@gmail.com, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη χρηματοδότησή σας. Ευχαριστώ

 123. John said,

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Χρηματοδοτήσεις Εμπορίου και Ανάπτυξης, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Ενσωμάτωσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά Δάνεια, Δάνεια Home Refinancing με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως για ιδιώτες, νομικά πρόσωπα. Έχουμε δώσει δισεκατομμύρια δάνεια για επιχειρήσεις σε πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24 ή 42 ώρες από την επιτυχή εφαρμογή. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και το δικό σας σπίτι ονείρου, καθώς και το γενικό δάνειο μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johngreyloans@gmail.com

 124. Lewis Jeremy said,

  Γεια σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Παγκόσμια Τράπεζα είναι
  Συμφωνήθηκε να βοηθήσει κάθε άτομο
  ή κρατικό ίδρυμα για να λάβετε αξιόπιστο δάνειο
  Ελάχιστο επιτόκιο 3% από την περιοχή των 3.000 έως την περιοχή των 10 εκατομμυρίων
  Χρειάζεστε επειγόντως χρήματα;
  * Γρήγορη και εύκολη αλλαγή στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  * Χαμηλό επιτόκιο 3%
  * Μακροπρόθεσμες αποζημιώσεις (1-30 έτη).
  * Το δάνειο καταβάλλεται κάθε μήνα και είναι ευέλικτο.
  * Πόσο διαρκεί η χρηματοδότηση; μετά την αποστολή
  αίτηση δανείου
  Μπορείτε να περιμένετε την πρώτη απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.
  Χρηματοδότηση από 72 έως 96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών
  Χρειαζόμαστε

  Επικοινωνήστε με το δάνειο της Παγκόσμιας Τράπεζας με την εγκεκριμένη άδεια χρήσης.
  Οικονομική βοήθεια για άλλες χώρες.
  Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων, επικοινωνήστε μαζί τους
  Δάνεια

  Email: worldbankloanservices@gmail.com

  Με εκτίμηση, κύριε Λιούις Τζέρεμι

 125. Lewis Jeremy said,

  Γεια σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Παγκόσμια Τράπεζα είναι
  Συμφωνήθηκε να βοηθήσει κάθε άτομο
  ή κρατικό ίδρυμα για να λάβετε αξιόπιστο δάνειο
  Ελάχιστο επιτόκιο 3% από την περιοχή των 3.000 έως την περιοχή των 10 εκατομμυρίων
  Χρειάζεστε επειγόντως χρήματα;
  * Γρήγορη και εύκολη αλλαγή στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  * Χαμηλό επιτόκιο 3%
  * Μακροπρόθεσμες αποζημιώσεις (1-30 έτη).
  * Το δάνειο καταβάλλεται κάθε μήνα και είναι ευέλικτο.
  * Πόσο διαρκεί η χρηματοδότηση; μετά την αποστολή
  αίτηση δανείου
  Μπορείτε να περιμένετε την πρώτη απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.
  Χρηματοδότηση από 72 έως 96 ώρες μετά τη λήψη των πληροφοριών
  Χρειαζόμαστε

  Επικοινωνήστε με το δάνειο της Παγκόσμιας Τράπεζας με την εγκεκριμένη άδεια χρήσης.
  Οικονομική βοήθεια για άλλες χώρες.
  Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων, επικοινωνήστε μαζί τους
  Δάνεια

  Email: worldbankloanservices@gmail.com

  Με εκτίμηση, κύριε Λιούις Τζέρεμι..


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: